top of page

Festival del Wesak

El festival del Wesak se celebra el dia de la lluna plena de taure.

Es diu que, en el moment exacte del pleniluni, hi ha el major descens d'energia espiritual de tot l'any. És per això que els ioguis i meditadors l'aprofiten i es preparen per estar en consciència plena durant aquell instant.

La preparació prèvia per al Wesak també és important, perquè per poder canalitzar gran quantitat d'energia convé purificar-nos abans. És per això que, almenys dos dies abans, es recomana la purificació dels diferents cossos:

  • Físic: fer exercici, dejunar (almenys evitar la carn, peixos sense escates i l'alcohol), no tenir relacions sexuals.

  • Etèric: dutxes d'aigua amb sal, respiració prànica i meditació en Cors Bessons. No concórrer ambients carregats. 

  • Psicològic: psicoteràpia prànica, reflexió interior i tècniques per prendre consciència i alliberar debilitats, vicis, obsessions... Interiorització, stillness i calma mental. Focus en ser bondadós i ajudar els altres.

 

L'objectiu de recollir aquesta energia espiritual, més enllà de sanar-nos, és enfocar-se al benefici de tots els éssers del món, fer un servei per contribuir a la millora de la humanitat.

Segons la llegenda, els Mestres espirituals i els Grans Éssers es troben a una vall secreta dels Himàlaies per a la celebració anual del Wesak.

PROGRAMA DE MEDITACIONS*

  • La Gran Invocació: es recomana que la feu diàriament, especialment enfocant-vos en la situació actual i amb la consciència d'unir-se amb tots els que la practiquen. La podeu trobar aquí en una versió de Master Choa Kok Sui.

*L'organització no es fa responsable dels efectes que pugui tenir la meditació en cadascú. No aptes per a menors d'edat ni embarassades. Són meditacions fetes per voluntàries, sense ànim de lucre. Per a dubtes o persones amb alguna malaltia, consulteu prèviament si la podeu fer: 699404504

bottom of page