top of page

La Meditació

La meditació és una pràctica que ens pot ajudar molt en la vida quotidiana.

 

Al llarg de la història, força persones han tingut experiències trascendents i, algunes, s'han il·luminat.

 

Posar-se a meditar no ens garanteix que ens il·luminem, però sí que ens pot servir com a relaxació, per prendre consciència, per centrar-nos, per gaudir, per sanar-nos o per relativitzar algunes situacions que estiguem vivint. Si ens habituem a meditar, podem portar aquest estat de connexió al nostre dia a dia i, de ben segur, que tot rutllarà més fàcilment, més feliçment.

 

Hi ha diferents tipus de meditació. Aquí us vull animar a practicar la Meditació en Cors Bessons.

 

La Meditació en Cors Bessons és una meditació per la Pau molt senzilla, bonica i potent. Fer-la regularment us pot canviar la vida. És bàsicament guiada, i té com a finalitat connectar amb la pau interior, l'amor, la bondat, la llum i compartir-los amb la resta del planeta. És una meditació de servei, perquè es beneeix la Terra i les persones i les situacions que vulguem.

 

Master Choa Kok Sui va donar a conèixer aquesta meditació, que abans només era practicada per una elit espiritual. Es basa en la pregària de Sant Francesc d'Assís i es practica en més de 70 països del món. 

 

Aquí hi trobareu un vídeo explicatiu.

Hi ha diversos grups de meditació a diferents poblacions. Són guiades per persones voluntàries i l'aportació per participar-hi sol ser un donatiu. Sant Cugat, Barcelona, etc.

meditando

PROGRAMA DE MEDITACIONS*

  • La Gran Invocació: es recomana que la feu diàriament, especialment enfocant-vos en la situació actual i amb la consciència d'unir-se amb tots els que la practiquen. La podeu trobar aquí en una versió de Master Choa Kok Sui.

*L'organització no es fa responsable dels efectes que pugui tenir la meditació en cadascú. No aptes per a menors d'edat ni embarassades. Són meditacions fetes per voluntàries, sense ànim de lucre. Per a dubtes o persones amb alguna malaltia, consulteu prèviament si la podeu fer: 699404504

bottom of page