top of page

La Sanació Prànica serveix per ajudar el cos a sanar malalties o alteracions físiques, emocionals, psicològiques i espirituals. I és útil per equilibrar totes les àrees de la vida.

 

Pel que fa al cos físic, ens pot ajudar a curar molts tipus de mals: estrenyiment, dolors d'esquena o musculars, artrosi, problemes de la pell, acne, mal de coll, constipats, febre, asma, hipertensió, dolor, impotència, problemes de la regla, mal de cap, infeccions, cansament...

 

La Psicoteràpia Prànica es cuida de tractar les afeccions emocionals, mentals i espirituals. Per exemple, trastorns com l'ansietat, l'insomni, l'estrès, depressió, fòbies, addiccions, pèrdua del sentit de viure, dificultats de relació o desconnexió amb el propòsit de vida.

 

La Sanació Prànica es pot aplicar a tots els àmbits de la vida: la sanació dels espais, la sanació de relacions, la prosperitat, la sanació de projectes, organitzacions o empreses, etc. Una branca molt útil és l'autodefensa psíquica, que s'ocupa de vetllar per la protecció de persones o éssers.

bottom of page